Tagi

wyświetlam [1 - 7] z 7

Regionalne i lokalne nadawanie w Europie

14 września 2016 r. Europejskie Obserwatorium Audiowizualne, część Rady Europy w Strasburgu, opublikowała analizę pt. „IRIS Special – regionalne i lokalne...

Niepokojące dysproporcje w prezentowaniu partii politycznych w TVP

Na podstawie przesłanych przez nadawców publicznych sprawozdań, Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji dokonała ilościowej analizy obecności partii politycznych,...

Społeczny odbiór mediów publicznych w wybranych krajach

Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji publikuje raport Sposoby badania społecznego odbioru oferty programowej mediów publicznych w wybranych krajach...

(Zakończone) Biuro KRRiT poszukuje firm do realizacji monitoringu i analizy

Biuro KRRiT poszukuje firm do przeprowadzenia badań treści programów rozpowszechnianych przez publiczne radio i telewizję oraz wykonywania na podstawie...

Analiza przekazów handlowych żywności w programach dla małoletnich

Raport został przygotowany na zamówienie KRRiT i prezentuje analizę przekazów handlowych produktów żywnościowych w okresie maja i października 2012 roku dla...

Pluralizm w polskich mediach elektronicznych - analiza

"Pluralizm w polskich mediach elektronicznych" jest analizą przygotowaną na zamówienie KRRiT. Istota niniejszego opracowania sprowadza się do zbadania poziomu...

Kampania wyborcza do Parlamentu w mediach – raport KRRiT

Relacjonując przebieg kampanii najwięcej czasu media poświęciły PO i PiS. Skala tej dominacji była jednak zdecydowanie mniejsza w programach telewizji...

Aktualności

Newsletter

Powrót na górę strony
Adres Biura
Adres biura KRRiT
Siedziba i Biuro KRRiT Wydział Abonamentu RTV

Skwer kard. S. Wyszyńskiego 9

01-015 Warszawa

NIP: 521 27 99 708

REGON: 010182401
fax. 22 597 31 80

 

ul. Sobieskiego 101
00-763 Warszawa

Numer infolinii: 22 597 31 01

X Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. Polityka prywatności i wykorzystywania plików cookies
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie